Des de l’ABTS hem enviat a les i els portaveus dels diferents grups polítics presents a l’Ajuntament de Barcelona la següent invitació a l’acte Des dels barris VOLEM SABER, que tindrà lloc el dijous 18 de febrer al Casal de Barri Pou de la Figuera a partir de les 19:30.

Hi esteu totes convidades. Seguirem informant.

#BarrisVolemSaber

carta invitació volem saber

Benvolguda / benvolgut,

Des de l’Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible (ABTS) et volem convidar a l’acte públic “Des dels barris VOLEM SABER”, que tindrà lloc al Casal de Barri Pou de la Figuera el dijous 18 de febrer a partir de les 19:30.

Com probablement sabràs, l’ABTS és una assemblea integrada per una trentena d’entitats veïnals, plataformes de barri i altres col•lectius socials de la ciutat, amb l’objectiu d’esdevenir part activa en la definició del model turístic de Barcelona i de treballar per donar resposta als nombrosos problemes que la indústria del turisme provoca als nostres barris.

Per aquesta raó, trobem adient un acte públic on cada grup polític amb representació a l’Ajuntament de Barcelona pugui explicar al veïnat les seves propostes sobre un tema de tanta importància per a la ciutat.

T’agrairem que ens confirmis la teva assistència responent aquest missatge. Per aclarir qualsevol qüestió en relació amb la trobada i el seu funcionament, si et plau, no dubtis a contactar amb nosaltres a través d’aquesta adreça de correu electrònic.

Atentament,

Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible

abatbcn@gmail.com

assembldebarris.wordpress.com

@AssBarrisTS