Agraïm a Barceloneta Proa la Mar la invitació al debat organitzat aquest dilluns 19 de febrer a l’Institut de Nàutica de Barcelona (C/ de l’Escar 6-8, al costat del Passeig Borbó) al voltant de la relació port- ciutat després dels acords entre tots dos ens.
POSTER_XERRADA_PORT_DEFINITIU_DIGITALReproduïm aquí el text que il·lustra el seu esdeveniment a les xarxes socials.
En el marc de la Diagnosi Mar i ESS en la què està treballant Barceloneta Proa a la Mar i arran dels nous acords entre el Port i l’Ajuntament de Barcelona (entorn la nova terminal de creuers, la Nova Bocana, el Moll de la Fusta…), la no renovació de la concessió dels locals d’oci nocturn del Port Olímpic (Front marítim), el nou Pla Estratègic del Litoral i la reforma del Moll dels Pescadors, des de Proa a la Mar creiem cabdal fer aquesta sessió-debat on intervindran diferents actors de l’administració, el món de l’empresa, l’àmbit educatiu i la societat civil organitzada.
Barceloneta Proa a la Mar és el projecte de desenvolupament local del Pla Comunitari de la Barceloneta. Es basa en tres eixos de treball: ocupació, formació i economia local, sota valors de l’ESS.
L’ADN del projecte és el mar (d’aquí el nom del projecte) com element de desenvolupament socioeconòmic específic del territori. I en aquest sentit el grup motor del projecte porta a terme una estratègia a curt/mig/llarg termini amb mirada comunitària per promoure i difondre la cultura marítima.