L’espai Barcelona no està en venda ve treballant els darrers mesos en l’impuls d’una jornada d’intercanvi, debat i treball conjunt dedicat a millorar la coordinació entre els espais i grups de lluita per l’habitatge a Barcelona i rodalies. No es tracta, per tant, d’ampliar l’espai de la plataforma Barcelona no està en venda, sinó de trobar-nos , conèixer-nos, compartir i veure què passa a partir d’allà. Amb clara vocació d’inclusivitat, volem enfortir el moviment per l’habitatge per agafar un impuls de cara a fer front i revertir la situació d’injustícia social en la que vivim avui en dia la gran majoria de la població.coordinemnosPlantegem un matí amb tallers temàtics i simultanis, orientats a ampliar forces i millorar les coordinacions, al llarg del matí de dissabte 10 de març, a l’Espai Veïnal Calàbria 66:
–          Coordinació en lluita contra els desnonaments
–          Coordinació en acompanyament humà i legal
–          Coordinació en modificació de legislació
–          Coordinació en okupació

La jornada tindrà lloc de 10:00 a 13:30 el dia 10 de març de 2018 i es tancarà amb un vermut popular per continuar compartint idees de manera informal.
Com que els tallers seran simultanis, si esteu interessades en participar en més d’un, penseu en ser prou persones per cobrir-los.

L’estructura de la trobada és la següent:

10:00 Benvinguda
10:15 Debat d’eixos
11:45 Descans-cafè
12:15 Posada en comú
13:30 Vermut

Per tal de poder oferir una organització òptima, necessitaríem que omplíssiu aquest qüestionari en línia. No dubteu en fer arribar aquest missatge a d’altres grups, blocs en lluita, col·lectius informals, etc.: http://bit.ly/2BFcW8T

Us hi esperem!