Ahir, dimecres 21 de març, una cinquantena de membres i persones afins a l’ABTS van assistir a la convocatòria de concentració a la porta de l’infam fòrum organitzat per Barcelona Global sota la coartada d’establir un diàleg turisme-ciutat (sense convidar entitats socials, acadèmics crítics o veïnes d’a peu de la ciutat) i de trobar -suposadament- solucions a les conseqüències negatives del turisme.

Concentrades al voltant de l’accés principal del caixafòrum, les persones van fer molts soroll amb xiulets i megafonia, van lliurar informació fiable dels efectes de la indústria turística a la ciutat a les persones assistents a l’esdeveniment i van llegir el manifest que podeu trobar a l’anterior entrada d’aquest bloc.

No van faltar persones notables de la ciutat com l’ex-excel·lentíssim Xavier Trias o Mas-Colell, ni assistents a la fira que es prenien la concentració com un producte més de consum per al seu instagram. Tampoc va faltar la Guàrdia Urbana, qui va identificar 3 companyes perquè estàvem en territori jurisdiccional de La Caixa.