2 anys després de 1r Fòrum Veïnal sobre Turisme, i només algunes setmanes després de la presentació pública de la xarxa SET de 15 ciutats i regions del Sud d’Europa davant del Turisme, barregem totes dues experiències i us convidem a dues jornades de tallers, xerrades, debats, treball, una ruta crítica i moments d’esbarjo i sociabilitat.

Inscripcions aquí.

poster_DEF_A4_2.png
El programa serà aquest:
– la primera jornada serà més orientada a la xarxa SET, amb la presència assegurada de 8 nodes i la resta per confirmar, amb una trobada de treball oberta a la participació de totes i tots i el debat entre moviments anti-turistització organitzat per La Hidra i Alba Sud
– la segona jornada estarà més centrada a Barcelona, amb la Ruta del Turisme Extractiu a Barcelona (aviat, més informació), un dinar popular a un espai de rellevància combativa i veÏnal com el Forat de la Vergonya i una tarda d’interessants tallers i xerrades.
Conclourem el dissabte vespre amb música, cervesetes i altres cures.
Esdeveniment absolutament gratuït, auto-organitzat i auto-finançat, volem agraïr la col·laboració d’Alba Sud i La Hidra Cooperativa, el Casal de Barri Pou de la Figuera i el Casal de Joves Palau Alòs, així com de totes les persones i entitats que participen i col·laboren. Tot plegat és un sobre-esforç col·lectiu que, n’estem convençudes, valdrà molt la pena. Us esperem!
programa_corregido.png