Divendres 16 de novembre, i en col·laboració amb La Ciutat Invisible, acollim les companyes del col·lectiu Tot Inclòs per a la presentació del seu documental homònim, centrat en els impactes ambientals i socials de l’explotació turística de les Balears.

20181116_totinclos_canbatllo

El col·lectiu Tot Inclòs, amb qui des de l’ABTS hi tenim relació des de fa anys per les coïncidències en la crítica als processos de turistització, porta anys editant un molt valuós anuari autogestionat i en paper que recull, analitza i critica els ‘danys i conseqüències del turisme a casa nostra’.

L’any passat, el col·lectiu va pensar que havia de portar aquest mateix missatge a un altre format per tal de fer-lo arribar a un públic més ampli. El format escollir va ser el documental audiovisual i, després d’un exitós procés de micromecenatge popular, es van llançar al rodatge amb un equip especialitzat i experimentat.

Després de diverses presentacions a ses Illes, arriben ara a Barcelona per a aquesta sessió nostra (taquilla inversa) i una l’altra a la Cinètika, l’endemà, dissabte 17/11.20181117_totinclos_lacinetika