El dissabte 29/6 a partir de les 10:30 tindrà lloc la quarta sessió del grup de recerca sobre decreixement turístic i alternatives econòmiques. Atenció: aquesta vegada NO serà al Casal de Barri Pou de la Figuera sinó a les seves oficines, a l’extrem oposat de la plaça (entrada pel C/ Carders 33).

Després de dedicar dues sessions als impactes de la turistització a la salut, canviem de temàtica i format, i us proposem un interessant debat sota el títol Altres formes d’organitzar els serveis turístics i decreixement.
Per tal d’introduir el debat, hem convidat tres experiències: Els Caus de Mura (alberg cooperatiu al municipi de Mura), l’AGUICAT (Associació de Guies de Turisme de Catalunya) i Fairbnb (projecte de lloguer vacacional cooperatiu).ABTS_DECREIXEMENT TURISTIC_EDITABLE2.gif

Concretament, us proposem aquests materials de lectura prèvia:
Confiem que tot plegat ens portarà a un debat constructiu i productiu al voltant de les relacions que poden donar-se entre aquestes altres formes d’organització dels serveis turístics i els moviments pel decreixement turístic.