CONCLUSIONS DEL 1r FÒRUM VEÏNAL SOBRE TURISME

Podeu  descarregar-vos les conclusions íntegres, o consultar-les a continuació.

Presentem aquí una síntesi del 1r Fòrum Veïnal sobre Turisme, que va tenir lloc els passats dies 1 i 2 de juliol a La Fontana de Gràcia. Més concretament, hi trobareu la síntesi del contingut dels tres tallers temàtics que van tenir lloc simultàniament durant el matí de dissabte 2/7, a partir de la participació tant de persones convidades com d’assistents als mateixos tallers.

Aquesta síntesi no reflexa necessàriament la posició de l’ABTS sobre els diferents temes, sinó la diversitat de veus presents. Hi trobareu doncs relat, reflexió, debat, proposta, decàleg, etc. L’Assemblea continuarà treballant aquests resultats per tal de treure les seves pròpies conclusions i implementar-les a les seves estratègies i continguts.P1050904

A continuació, presentem de manera diferent les conclusions de cada taller, ja que cadascun va tenir una preparació prèvia i una dinàmica pròpies.

1) SUBSTITUCIÓ D’USOS: HABITATGE I ESPAI PÚBLIC
amb les arquitectes Elena Guim i David Bravo: reflexió, debat, i decàleg.

2) MODEL ECONÒMIC
Relat / anàlisi
a càrrec del geògraf Ivan Murray, seguit de preguntes i respostes; a continuació, debat en dos grups que van tractar el mateix tema encara que el segon es va centrar més en condicions laborals al sector.

3) PORT I CREUERS
amb l’historiador marítim Xavier Moreno, l’activista venecià Tommaso Cacciari del Comitato No Grandi Navi i Rafael Yus d’Ecologistas en Acción Málaga